Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "傅玉凡"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"傅玉凡"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
西南地区淀粉加工型甘薯的淀粉性状对 粉丝蒸煮品质的影响. (Chinese)
Autor:
潘雪萍
,
莫罗杭
,
徐锡明
,
傅玉凡
,
张治国
,
吴卫成
,
路兴花
,
庞林江
,
陆国权
Publikováno v: Food Research & Development; May2024, Vol. 45 Issue 10, p7-13, 7p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
甘薯肉桂酸-4-羟化酶基因克隆及序列分析. (Chinese)
Autor:
张华玲
,
刘 绪
,
杨春贤
,
黄元射
,
傅玉凡
,
张启堂
Publikováno v: Guihaia; 2018, Vol. 38 Issue 4, p501-508, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
3
Akademické články
Předmět
2
amino acid sequence
2
binding sites
2
biosynthesis
2
cytochrome p-450
2
gene cloning
2
reverse transcriptase polymerase chain reaction
2
sequence analysis
2
sweet potatoes
2
基因克隆
2
序列分析
1
composition
1
physicochemical properties
1
starch
1
淀粉
1
物化特性
1
组成
Vydavatel
2
guihaia editorial office
1
food research & development editorial department
Publikováno v
2
guihaia
1
food research & development
Zdroj
2
Complementary Index
1
Academic Search Ultimate
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......