Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "余淑琪"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"余淑琪"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
發酵果酒中甲醇的研究進展及控制方法. (Chinese)
Autor:
余淑琪
,
丘佳慧
,
杜芷君
,
何美贤
,
辛璇
,
汪薇
Publikováno v: China Brewing; 2024, Vol. 43 Issue 7, p33-40, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
香蕉果酒带皮发酵对其品质和挥发性香气成分的影响. (Chinese)
Autor:
费永涛
,
周洁莹
,
肖志如
,
余淑琪
,
黄一鹤
,
刘功良
,
白卫东
,
余元善
,
卢楚强
,
陈从贵
Publikováno v: Modern Food Science & Technology; 2024, Vol. 40 Issue 2, p284-291, 8p
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
2
Akademické články
Předmět
1
banana peel
1
control method
1
formation mechanism
1
fruit flavors & odors
1
fruit processing
1
fruit quality
1
fruit wine
1
fruit wines
1
influence factor
1
methanol
1
volatile aromatic components
1
wine flavor & odor
1
挥发性香气成分
1
控制方法
1
果酒
1
甲醇
Vydavatel
1
china brewing editorial office
1
editorial office of modern food science & technology
Publikováno v
1
china brewing
1
modern food science & technology
Zdroj
2
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......