Zobrazeno 1 - 10
of 484
pro vyhledávání: '"アミロース"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
秋田県立大学学生自主研究研究成果.
Publikováno v:
Kobunshi Ronbunshu; 2016, Vol. 73 Issue 6, p505-513, 9p
Publikováno v:
日本レオロジー学会誌. 48(3):169-175
The high amylose rice KITAMIZUHO developed in Hokkaido is expected to be applied to various foods because its rice flour paste shows high viscoelasticity. In order to systematically investigate the relationship between this characteristic rheological
Publikováno v:
新潟大学農学部研究報告. 61(1):41-45
The Wx gene encodes a granule-bound starch synthase I (GBSSI) that plays a key role in the amylose synthesis. Previous study showed that introduction of Wx transgene into null-mutant wx rice (WxR/wx) by direct gene transfer leads to both high- and lo
Publikováno v:
広島女学院大学論集. 57:91-99
Dietetic therapy is a primary base for diabetes mellitus, therefore food items should be selected for the patients with this disease to control blood glucose level, which lightens the burden of the other medical treatment they need. High amilose cont