Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"‘beany' off-flavor"'
Publikováno v:
Food Innovation and Advances, Vol 3, Iss 2, Pp 88-98 (2024)
Soy milk, rich in vitamin D and calcium, is a common alternative to dairy milk. However, its distinct 'beany off-flavor' has limited its acceptance, particularly in Western countries. A new technique employing preformed 'empty' V-type starch has been
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f6f0d0d21104dae8cdcc7e5b748b429
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 11, p 2237 (2023)
Faba beans as an alternative source of protein have received significant attention from consumers and the food industry. Flavor represents a major driving force that hinders the utilization faba beans in various products due to off-flavor. Off-flavor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ecf58769a74410a8de0b59ca288b582
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 3, p 852 (2022)
Vegetal proteins are of high interest for their many positive aspects, but their ‘beany’ off-flavor is still limiting the consumer’s acceptance. The aim of this work was to investigate the conservation of pea protein isolate (PPI) during time a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/810c4339e074489d968610a730294268
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.