Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"‘Petite Pearl'"'
Autor:
Aude A. Watrelot, James Hollis
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 3, p 64 (2024)
Grape pomace is a common waste product that can be used as compost, as animal feed or discarded. The goal of this study was to evaluate the quality and consumers’ perception of a value-added grape pomace beverage, piquette, made using different red
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10626836045345f4a91f286c13cb409b
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 986 (2024)
Phenolic compounds, especially tannins, are important for red wine quality. Wines made from cold-hardy hybrid grape cultivars have much lower tannin concentrations than wines from Vitis vinifera grape cultivars. This study assessed the phenolics cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97edda476653491ab6125a39392cb631
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tatar, Ikbal
A field study was conducted to evaluate the influence of a trellis system, Genova double curtain (GDC), Scott Henry (SH), mid-wire that was vertical shoot positioned (VSP), and high wire cordon (HW), on fruit ripening and indirectly its influence on
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/10365/31809