Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "теплова дія"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 1 of 1 pro vyhledávání: '"теплова дія"'
1
Chemical composition, thermal stability of pomegranate peel and seed powders and their application in food production
Autor: Nusrat Gurbanov, Natavan Gadimova, Sevinj Osmanova, Etibar Ismailov, Nazilya Akhundova
Publikováno v: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 6 No. 11 (120) (2022): Technology and Equipment of Food Production; 24-33
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 6 № 11 (120) (2022): Технології та обладнання харчових виробництв; 24-33
Pomegranate seed and peel powders are suitable for the production of pectin, oil, proteins and as biologically active additives for food enrichment. Knowledge of the chemical composition and thermal changes of powders allows to control the technologi
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b0f7fed8f14f717ea212d6be80fa503a
https://doi.org/10.15587/1729-4061.2022.268983
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 1 OpenAIRE
1400 : 2025
1400
2025

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......