Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"ω6 and ω3 PUFAs"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 4, Iss 3, Pp 584-593 (2012)
The long-term effects of different dietary lipid sources with varying ratios of omega-6/omega-3 (ω6/ω3) polyunsaturated fatty acids (PUFAs) on the bone marrow fatty acid profile, ex vivo prostaglandin E2 (PGE2) release in bone, and plasma biomarker
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb5457c821424041b6e577f4f4c20b63
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 4, Iss 3, Pp 584-593 (2012)
The long-term effects of different dietary lipid sources with varying ratios of omega-6/omega-3 (ω6/ω3) polyunsaturated fatty acids (PUFAs) on the bone marrow fatty acid profile, ex vivo prostaglandin E 2 (PGE 2 ) release in bone, and plasma biomar
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.