Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"ω3 polyunsaturated fatty acids"'
Autor:
Jovanka Lukić, Gergő Gyalog, Zoltán Horváth, Anita Annamária Szűcs, Tijana Ristović, Amarela Terzić-Vidojević, Zsuzsanna J. Sándor, Uroš Ljubobratović
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 20, p 3179 (2023)
This study aimed to evaluate different commercial diets (Otohime C1, Aller Futura (AF), Biomar Inicio Plus (BIP)) and one experimental feed (EF) in terms of their effectiveness as post-larval diets for indoor weaned largemouth bass, LMB (Micropterus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4304a9242b4148c492877e255808b500
Autor:
Ancuta Nartea, Lama Ismaiel, Emanuela Frapiccini, Pasquale Massimiliano Falcone, Deborah Pacetti, Natale Giuseppe Frega, Paolo Lucci, Sabrina Colella
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 6, p 1312 (2023)
The beneficial effects of sardine consumption can be related to the presence of bioactive compounds, such as vitamin E and ω3 polyunsaturated fatty acids. In any case, the levels of these compounds in sardine fillet depend on different factors mainl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a38ef4616a74f0ea1f295082d843ed0
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 11 (2021)
Humans are exposed to various external environmental factors. Food intake is one of the most influential factors impacting daily lifestyle. Among nutrients obtained from foods, omega-3 polyunsaturated fatty acids (PUFAs) have various beneficial effec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1147bfda8954f989ba2fe0d406fd0e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Colella, Ancuta Nartea, Lama Ismaiel, Emanuela Frapiccini, Pasquale Massimiliano Falcone, Deborah Pacetti, Natale Giuseppe Frega, Paolo Lucci, Sabrina
Publikováno v:
Antioxidants; Volume 12; Issue 6; Pages: 1312
The beneficial effects of sardine consumption can be related to the presence of bioactive compounds, such as vitamin E and ω3 polyunsaturated fatty acids. In any case, the levels of these compounds in sardine fillet depend on different factors mainl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sandra Gessani
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 7 (2016)
Diet composition may affect the onset and progression of chronic-degenerative diseases, including cancer, whose pathogenesis relies on inflammatory processes. Growing evidence indicates that diet and its components critically contributes to human hea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff4ee646663f41728ed10227d566e061
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.