Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"ω3 PUFAs"'
Autor:
Thibault Leger, Isabelle Hininger-Favier, Frédéric Capel, Alain Geloen, Jean-Paul Rigaudière, Chrystèle Jouve, Elodie Pitois, Gaelle Pineau, Carole Vaysse, Jean-Michel Chardigny, Marie-Caroline Michalski, Corinne Malpuech-Brugère, Luc Demaison
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 15, Iss 1, Pp 1-14 (2018)
Abstract Background Obesity progressively leads to cardiac failure. Omega-3 polyunsaturated fatty acids (PUFA) have been shown to have cardio-protective effects in numerous pathological situations. It is not known whether rapeseed oil, which contains
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cfe691d14ff48149b6a446902e52ea2
Autor:
Paulinna Faccinetto-Beltrán, Andrea R. Gómez-Fernández, Norma E. Orozco-Sánchez, Esther Pérez-Carrillo, Luis Martín Marín-Obispo, Carmen Hernández-Brenes, Arlette Santacruz, Daniel A. Jacobo-Velázquez
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2, p 333 (2021)
In this study, a milk chocolate formulation was developed to serve as vehicle of Omega-3 (ω3) polyunsaturated fatty acids (PUFAs) and probiotics (L. plantarum 299v and L. rhamnosus GG). Fish oil (FO) was incorporated in chocolate as a source of ω3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/791a0c7f53634a3c803a62f1d313cf69
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 4, Iss 3, Pp 584-593 (2012)
The long-term effects of different dietary lipid sources with varying ratios of omega-6/omega-3 (ω6/ω3) polyunsaturated fatty acids (PUFAs) on the bone marrow fatty acid profile, ex vivo prostaglandin E2 (PGE2) release in bone, and plasma biomarker
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb5457c821424041b6e577f4f4c20b63
Autor:
Carmen Hernández-Brenes, Norma E. Orozco-Sánchez, Andrea R Gómez-Fernández, Esther Pérez-Carrillo, Arlette Santacruz, Daniel A. Jacobo-Velázquez, Luis Martín Marín-Obispo, Paulinna Faccinetto-Beltrán
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 2
Foods, Vol 10, Iss 333, p 333 (2021)
Volume 10
Issue 2
Foods, Vol 10, Iss 333, p 333 (2021)
In this study, a milk chocolate formulation was developed to serve as vehicle of Omega-3 (ω3) polyunsaturated fatty acids (PUFAs) and probiotics (L. plantarum 299v and L. rhamnosus GG). Fish oil (FO) was incorporated in chocolate as a source of ω3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Léger, Thibault, Hininger-Favier, Isabelle, Capel, Frédéric, Geloen, Alain, Rigaudière, Jean-Paul, Jouve, Chrystele, Pitois, Elodie, Pineau, Gaëlle, Vaysse, Carole, Chardigny, Jean-Michel, Michalski, Marie-Caroline, Malpuech Brugère, Corinne
Publikováno v:
Nutrition and Metabolism (15), . (2018)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::1933a777fb6fd386d7a22cc4e9035dd3
http://prodinra.inra.fr/record/421825
http://prodinra.inra.fr/record/421825
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 4, Iss 3, Pp 584-593 (2012)
The long-term effects of different dietary lipid sources with varying ratios of omega-6/omega-3 (ω6/ω3) polyunsaturated fatty acids (PUFAs) on the bone marrow fatty acid profile, ex vivo prostaglandin E 2 (PGE 2 ) release in bone, and plasma biomar
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.