Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"δ13C measurements"'
Autor:
Andreea Popîrdă, Camelia Elena Luchian, Lucia Cintia Colibaba, Elena Cornelia Focea, Sebastien Nicolas, Laurence Noret, Ionel Bogdan Cioroiu, Régis Gougeon, Valeriu V. Cotea
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 10, p 2286 (2022)
In food quality, authenticity is one of the most important issues in the context of ensuring the safety and security of consumers, but it becomes even more important when wine is involved as this produce has become one of the most counterfeited foods
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e166e29b6db040c8a09df0929c26799f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.