Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"γ-decalactone"'
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
IntroductionThe strawberry industry in South Korea has witnessed a significant 65% growth over the past decade, surpassing other fruits and vegetables in production value. While sweetness and acidity are well-recognized flavor determinants, the role
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a959732e67b4aacac142489050400a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 13, Pp 9-16 (2022)
Lactones are widely used in confectionery, beverages, dairy products, baking and other foods due to their typical creamy, floral and fruity aromas. In recent years, because consumers prefer the natural properties of products, the preparation and biol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c7d6e4303f64d53b0a77e4e1e813514
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemistry, Vol 3, Iss 2, Pp 578-584 (2021)
Knowledge about the absolute configuration of small bioactive organic molecules is essential in pharmaceutical research because enantiomers can exhibit considerably different effects on living organisms. X-ray crystallography enables chemists to dete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30ffc3a7156141178553159b05d650ed
Publikováno v:
Journal of the American Society for Horticultural Science, Vol 145, Iss 6, Pp 347-381 (2020)
Peach (Prunus persica) fruit emit more than 100 volatile organic compounds. Among these volatiles, γ-decalactone is the key compound that contributes to peach aroma. The final step in lactones biosynthesis is catalyzed by alcohol acyltransferases (A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0c1ecab125e476da1492a5af084f668
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dayana Pereira de Andrade, Beatriz Ferreira Carvalho, Rosane Freitas Schwan, Disney Ribeiro Dias
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 55, Iss 2, Pp 225-230 (2017)
γ-Decalactone is a flavour compound that when obtained by biotechnological production using microorganisms is classified as natural. The aim of this study is to evaluate various conditions for γ-decalactone production by tropical yeast strains Yarr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0980d9c265914e8b812472a0fb9a2faa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.