Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"βcarotene"'
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Carotenoids are colorful lipophilic isoprenoids synthesized in all photosynthetic organisms which play roles in plant growth and development and provide numerous health benefits in the human diet (precursor of Vitamin A). The commercially popular kiw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6af7c25ef9644aeda392d76597cfd989
Autor:
V. K. Cherkasova, O. N. Shabetya
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 1, Pp 53-56 (2015)
12 samples of carrot were analyzed for biochemical components in roots. 5 genotypes with high content of vitamin C, β-carotene, and total sugar were selected as genetic sources of high biochemical components.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df72e70567834598b9eb683af032e097
Publikováno v:
Journal of Josai Community Liaison Center
The aim of this study is to elucidate characteristics of Japanese plum “Beni ume”, an endemic species in Ogose town, Saitama. We conducted componential analyses of immature and mature Beni ume in order to compare with component values of other sp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. K. Cherkasova, O. N. Shabetya
Publikováno v:
Ovoŝi Rossii, Vol 0, Iss 1, Pp 53-56 (2015)
12 samples of carrot were analyzed for biochemical components in roots. 5 genotypes with high content of vitamin C, β-carotene, and total sugar were selected as genetic sources of high biochemical components.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
広島女学院大学論集. 27:131-144
Recently the nutritive and sanitary value of seaweeds began to be rated higher. Above aIl the production of Undaria pinnatifida is increasing rapidly,and so it is to be desired that we go deep into the study of its edible value and make full use of