Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"β-galactosidases"'
Autor:
Ana J. Mosquera-Martínez, José U. Sepúlveda-Valencia, Héctor J. Ciro-Velásquez, Sandra Vargas-Díaz, Laura Pérez-Escobar
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 1, Pp 100272- (2023)
Glucose-galactose syrup is a sweetener obtained from whey. It is scarcely industrial produced due to its low level of sweetness and lower economic competitiveness compared to other traditional sugars. However, it could be used in the food industry as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03979da6b3a44cafa3dab8e9251d1513
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arthropods, Vol 9, Iss 4, Pp 119-128 (2020)
The Moroccan locust, Dociostaurus maroccanus (Thunberg), is an agricultural pest which has caused considerable agricultural damage and economic importance. α-/β-Glucosidases and α-/β-Galactosidases are essential enzymes in the carbohydrate digest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5733e465236f415e85a6e21f56fcdf52
Autor:
Kristine Majore, Inga Ciprovica
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 2, p 136 (2023)
There are a variety of ways to make glucose-galactose syrup (GGS) and other products of lactose hydrolysis; therefore, research is still ongoing and will undoubtedly result in improved methods and lower costs. The aim of the study was to use a two-st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e51018964bf43dc8850358e23b6874a
Autor:
Valentina Ambrogi, Francesca Bottacini, Joyce O’Sullivan, Mary O’Connell Motherway, Cao Linqiu, Barry Schoemaker, Margriet Schoterman, Douwe van Sinderen
Publikováno v:
AMB Express, Vol 9, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
Abstract Bifidobacteria are among the first and most abundant bacterial colonizers of the gastrointestinal tract of (breast-fed) healthy infants. Their success of colonising the infant gut is believed to be, at least partly, due to their ability to m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7488338cd1884871bbc0de923d815fe0
Autor:
Dandan Niu, Xiaojing Tian, Nokuthula Peace Mchunu, Chao Jia, Suren Singh, Xiaoguang Liu, Bernard A. Prior, Fuping Lu
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology, Vol 27, Iss C, Pp 37-43 (2017)
Background: β-Galactosidases catalyze both hydrolytic and transgalactosylation reactions and therefore have many applications in food, medical, and biotechnological fields. Aspergillus niger has been a main source of β-galactosidase, but the proper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecf2f54dd1bc4ed58cef8f942f985172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hangkong Liu, Ming Qian, Chunhui Song, Jinjin Li, Caiping Zhao, Guofang Li, Anzhu Wang, Mingyu Han
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 9 (2018)
β-galactosidases are cell wall hydrolases that play an important role in fruit softening. However, PpBGALs mechanism impacting on ethylene-dependent peach fruit softening was still unclear. In this study, we found that PpBGAL4, -6, -8, -10, -16, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73f5dacf76f442ae895763795e1e04b0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.