Zobrazeno 1 - 10
of 243
pro vyhledávání: '"αs1-Casein"'
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 3, Pp 882-888 (2023)
To investigate the anti-αs1-casein allergy mechanism of two tea-derived polyphenols, epigallocatechin (EGC) and epigallocatechin gallate (EGCG), BALB/c mice were sensitized and challenged with αs1-casein and nutritional intervention was given by EG
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f790b8fd4014b86ab52c415270cba56
Autor:
Shengfa He, Caiyun Long, Liming Li, Yan Yan, Jinyu Li, Meng Xiong, Jiangqiang Zhao, Ziling Feng, Yang Li, Yaping Dong, Xin Li, Hongbing Chen
Publikováno v:
Food and Agricultural Immunology, Vol 34, Iss 1 (2023)
ABSTRACTBovine αS1-casein (αS1-CN) is the main allergen in cow's milk, and immunoglobulin E (IgE) epitopes are the material basis to trigger allergic reactions. Thus, IgE epitopes could be as key targets for precise αS1-CN detection and allergenic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1998657c79744018ee5329977c0fb94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 11, Iss 5, Pp 1282-1289 (2022)
ABSTRACT: αs1-Casein is a potential allergen to induce hypersensitivity in cow milk. We had identified αs1-casein and its epitopes in previous studies. The present study aimed to evaluate the allergic mechanism of αs1-casein in a BALB/c mouse mode
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d034beadce824e03a5e9aaee5b319f3b
Autor:
Shengfa HE, Caiyun LONG, Jiao WANG, Meng XIONG, Jiangqiang ZHAO, Yan YAN, Yaping DONG, Xin LI, Hongbing CHEN
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 15, Pp 106-114 (2022)
Objective: To purify and comprehensive identify αS1-casein from bovine caseins and prepare rabbit polyclonal antibody against αS1-casein. Method: DEAE Sepharose Fast Flow anion exchange chromatography was used to separate and purify αS1-casein. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c054c646e146458ca963b1eaa012efa1
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 41, Iss 1, Pp 1-1 (2023)
In this paper we describe the characterization at the protein level of αS1-casein I RV allele discovered in Romanian Grey Steppe Cattle Moldavian variety, an autochthon Bos Taurus Primigenius breed belonging Grey cattle family. In order to identify
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/528c099e46e24d81b3984e185c1c5d18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Young W. Park, George F. W. Haenlein
Publikováno v:
Dairy, Vol 2, Iss 2, Pp 191-201 (2021)
A new type of cow’s milk, called A2 milk, has appeared in the dairy aisles of supermarkets in recent years. Cows’ milk generally contains two major types of beta-casein as A1 and A2 types, although there are 13 genetic variants of β-casein: A1,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8edeed5f53fc4520b153b58983f4592b
Autor:
Alfredo Pauciullo, Sara Martorello, Kejsi Carku, Carmine Versace, Angelo Coletta, Gianfranco Cosenza
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 20, Iss 1, Pp 1264-1269 (2021)
This short communication aimed to develop a fast and straightforward method for the simultaneous discrimination in buffaloes of the alleles CSN1S1 A/B and CSN3 X1/X2 using a single protocol. DNA was isolated from 219 individual blood samples. A duple
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eec8129856324074a04cf84bea603acd