Zobrazeno 1 - 10
of 230
pro vyhledávání: '"α-phellandrene"'
Publikováno v:
Agrotechniques in Industrial Crops, Vol 4, Iss 2, Pp 98-105 (2024)
Echinophora cinerea is grown in the mountains of Iran and has aromatic and medicinal properties. The secondary metabolites of this plant are used as sources of natural antioxidants and anticancer agents. This study aimed to investigate the chemical c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b168f816f2f447ea8d841fd735c093f
Publikováno v:
CABI Agriculture and Bioscience, Vol 5, Iss 1, Pp 1-20 (2024)
Abstract Candida albicans is resistant to various antifungal drugs, this presents a significant problem on a global scale. This study investigates a novel approach on the potential fungicidal effects of α-Phellandrene combinations with fluconazole a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e660d4f5dd44431f9ef86d10b3368bc3
Autor:
Karim Farmanpour Kalalagh, Mehdi Mohebodini, Reza Fattahi, Arman Beyraghdar Kashkooli, Sanaz Davarpanah Dizaj, Fatemeh Salehifar, Amir Mohammad Mokhtari
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
IntroductionThere are several factors that affect the quality and quantity of active ingredients and essential oil (EO) content, including pre and postharvest practices such as drying conditions. One of the most important factors in drying is tempera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26778f47bf3e4ccca6e3eacfbed6cb8e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 22, p 7966 (2022)
This study was conducted to investigate the chemical composition of essential oil (EO) extracted from an oleoresin of Canarium schweinfurthii widespread in the Gabonese tropical forest. A great variability in the chemical composition of EO was observ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da3d76b379ac42c2afe2596fc4c9e19b
Autor:
Lupe Carolina Espinoza, Eduardo Valarezo, María José Fábrega, María José Rodríguez-Lagunas, Lilian Sosa, Ana Cristina Calpena, Mireia Mallandrich
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 22, p 3104 (2022)
Essential oils are natural aromatic substances that contain complex mixtures of many volatile compounds frequently used in pharmaceutical and cosmetic industries. Dacryodes peruviana (Loes.) H.J. Lam is a native species from Ecuador whose anti-inflam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93575e50db574c87a36083238f7ee526
Autor:
Subramanian Thangaleela, Bhagavathi Sundaram Sivamaruthi, Periyanaina Kesika, Tanawat Tiyajamorn, Muruganantham Bharathi, Chaiyavat Chaiyasut
Publikováno v:
Scientia Pharmaceutica, Vol 90, Iss 4, p 57 (2022)
Aromatic essential oils play a significant role in pharmaceuticals, food additives, cosmetics, and perfumery. Essential oils mostly comprise aliphatic hydrocarbons, monoterpenoids, sesquiterpenoids and diterpenes. Plant extracts comprise a complex mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfe6aa312b4c4edf94f5d941a2ba1aea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.