Zobrazeno 1 - 10
of 147
pro vyhledávání: '"α-keto acids"'
Publikováno v:
Julius-Kühn-Archiv, Vol 476, Pp 60-63 (2023)
Der Brotklee oder Schabziger Trigonella caerulea (L.) Ser. gehört zur Pflanzenfamilie der Fabaceae. Das getrocknete Kraut wird in der Alpenregion traditionell zum Würzen von Käse und Brot verwendet. Verschiedene α-Ketosäuren sind für das charak
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6bdc68a43cd43bc85491dea168cecb5
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 16, p 3904 (2024)
Ketones are ubiquitous patterns found in various biological molecules and natural products. In recent years, a number of acylation methods have been developed based on the use of α-oxocarboxylic acids as acyl-transfer reagents, with particular empha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d6d1c2c2333466796801e9847d67f0d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 23, p 7287 (2021)
α-Amino acids and α-keto acids are versatile building blocks for the synthesis of several commercially valuable products in the food, agricultural, and pharmaceutical industries. In this study, a novel transamination-like reaction catalyzed by leuc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e85d5092537430c89b163c841a37909
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.