Zobrazeno 1 - 10
of 301
pro vyhledávání: '"α-glucanotransferase"'
Autor:
Lambré C, Barat Baviera JM, Bolognesi C, Cocconcelli PS, Crebelli R, Gott DM, Grob K, Lampi E, Mengelers M, Mortensen A, Rivière G, Steffensen IL, Tlustos C, Van Loveren H, Vernis L, Zorn H, Roos Y, Cavanna D, Liu Y, di Piazza G, Chesson A
Publikováno v:
EFSA journal. European Food Safety Authority [EFSA J] 2024 Apr 05; Vol. 22 (4), pp. e8698. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 05 (Print Publication: 2024).
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2006 63(3):347-354
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manuel Gómez, Mario M. Martinez
Starch is an important constituent in the human diet and a raw material constituting a large proportion of the food consumed by the world’s population. Depending on the type of product to be produced, the industrial starch processing is either stop
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fe1f8356562fc4faa00114413c4b3c66
https://doi.org/10.1201/9781315368405-5
https://doi.org/10.1201/9781315368405-5
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 3, p 432 (2024)
In this study, the production of 4,6-α (4,6-α-GTase) and 4,3-α-glucanotransferase (4,3-α-GTase), expressed previously in Lactococcus lactis, was optimized and these enzymes were used to investigate glycemic index reduction and staling delay in ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bdc11f0f2904d1abb2ff388ef31cf1a
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 63:347-354
This study was designed to investigate the effect of a thermostable α-glucanotransferase (TSαGT) originated from Thermus scotoductus on the rheological properties, molecular weight distribution, thermo-reversibility, and freeze-thaw stability of ri
Autor:
Angelique C. W. Franken, van der Marc Maarel, Lubbert Dijkhuizen, Arthur F. J. Ram, Peter J. Punt, van der Rachel Kaaij, Xiao-Lian Yuan
Publikováno v:
Eukaryotic Cell, 6(7), 1178-1188
In the genome sequence of Aspergillus niger CBS 513.88, three genes were identified with high similarity to fungal α-amylases. The protein sequences derived from these genes were different in two ways from all described fungal α-amylases: they were