Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"α-Glucosylation"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 15, p 5644 (2023)
Controlling the stereoselectivity of 1,2-cis glycosylation is one of the most challenging tasks in the chemical synthesis of glycans. There are various 1,2-cis glycosides in nature, such as α-glucoside and β-mannoside in glycoproteins, glycolipids,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f14a9ef137b44ab8781f99ec3847958
Autor:
Davy Van de Walle, Evelien M Te Poele, Wim Soetaert, Koen Dewettinck, Lubbert Dijkhuizen, Gerrit J. Gerwig, Koen Quataert, Johannis P. Kamerling, Tim Devlamynck
Publikováno v:
Food Chemistry, 272, 653-662. ELSEVIER SCI LTD
FOOD CHEMISTRY
FOOD CHEMISTRY
The adverse health effects of sucrose overconsumption, typical for diets in developed countries, necessitate use of low-calorie sweeteners. Following approval by the European Commission (2011), steviol glycosides are increasingly used as high-intensi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a5b322655d81167a16237607a3039002
https://research.rug.nl/en/publications/3e0aa455-0ceb-426b-8741-b2b7dd3adf01
https://research.rug.nl/en/publications/3e0aa455-0ceb-426b-8741-b2b7dd3adf01
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.