Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"α amino nitrogen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gunka Jonkova, Nevjana Petkova
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 11, Iss 3, Pp 359-364 (2010)
The purpose of this work was to examine the influence of the temperature, the pitching rate of yeast and wort composition (Free Amino Nitrogen) on the content of acetaldehyde in beer. It is known, that higher fermentation temperatures stimulate the f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f44591a6e93423ebabcf33d6354be20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jovanka Atlagic, Sreten Terzić
Publikováno v:
Genetika, Vol 41, Iss 3, Pp 289-295 (2009)
Genetika-Belgrade
Genetika-Belgrade
Several nutritive values for tubers of 114 Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) populations were evaluated during 2006. The used material is a part of wild sunflower species collection at the Institute of field and vegetable crops and it is sit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Peanut Science. 18:19-22
Evaluation of twenty peanut (Arachis hypogaea L.) genotypes for their phytoalexin producing ability showed wide variation in the amount and composition of phytoalexins produced. Some genotypes produced one major phytoalexin component while the other
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture
Volume 8
Issue 1
Volume 8
Issue 1
During 1998-2002, the application of different forms and doses of nitrogen on quantitative (polarised sugar production)and qualitative parameters (digestion, molasses forming components - potassium, sodium and α-amino nitrogen content) of sugar beet
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.