Zobrazeno 1 - 10
of 1 778
pro vyhledávání: '"α amino nitrogen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kráľovič, J., Králová, Viera
Publikováno v:
Zeitschrift für Pflanzenkrankheiten und Pflanzenschutz / Journal of Plant Diseases and Protection, 1996 Dec 01. 103(6), 561-570.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43216150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lal, H., Agarwal, K.N.
Publikováno v:
Nutrition and Metabolism, 1975 Jan 01. 18(3), 152-156.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45099385
Autor:
Lal, H., Agarwal, K.N.
Publikováno v:
Nutrition and Metabolism, 1974 Jan 01. 17(3), 148-153.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45098525
Publikováno v:
Food Microbiology. 95:103713
Higher alcohols are important flavor substance in alcoholic beverages. The content of α-amino nitrogen (α-AN) in the fermentation system affects the formation of higher alcohols by Saccharomyces cerevisiae. In this study, the effect of α-AN concen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.