Zobrazeno 1 - 10
of 1 875
pro vyhledávání: '"Δ6-desaturase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 6 (2019)
Burgeoning demand for long-chain polyunsaturated fatty acids (LC-PUFA) due to their established pharmacological and economic significances along with the declining sources of fish urge to explore the sustainable sources of LC-PUFA. Being the predomin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad3c792856c3403684955830b97c408e
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 12, Iss 12, p 1795 (2022)
Fatty acid desaturases (FADs) play important roles in various metabolic and adaptive pathways in all living organisms. They represent a superfamily of oxygenases that introduce double bonds into the acyl chains of fatty acids (FAs). These enzymes are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a777fedd70824293b4c650d48db4b47c
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 9, Pp 1934-1942 (2019)
Standard feeds are imbalanced in term of n-6/n-3 polyunsaturated fatty acids (PUFA) ratio, with a low proportion of the latter. The reproductive system appears to be strongly affected by administration of n-3 PUFA, and ingredients rich in α-linoleni
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/726237184cd44c4282cbfaf98600d1c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Majou, Didier1 (AUTHOR) d.majou@actia-asso.eu
Publikováno v:
Oilseeds & Fats, Crops & Lipids (OCL). Jul/Aug2018, Vol. 25 Issue 4, p1-15. 15p.
Autor:
Cerone, Michela
Fatty acids (FAs) are exceptional biological and chemical molecules. Recently, the attention has been focused on ω-3 polyunsaturated fatty acids (PUFAs) for their benefit to human health. These cannot be produced by humans de novo and must be acquir
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ae03e049af06fd82eba9ed468a5557e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.