Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Žulj, Marin Mihaljević"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Mass Transfer Operations in the Food Industry 2025:237-282
Autor:
Tomić Antonija, Žulj Marin Mihaljević, Andabaka Željko, Tomaz Ivana, Jakobović Snježana, Jeromel Ana
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 3, Pp 263-272 (2018)
The aim of this study was to determine concentrations of individual o rganic acids, polyphenolic and aromatic compounds in blackberry wine, and to define the influence of different yeast strains (Uvaferm BDX and Lalvin 71B) and pectolytic enzymes (L
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/567c2e1b761447f787bf7b0b71ffc72c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Altay, Özgül, Ansarpour, Meisam, Bhoi, Stutee, Castrejón-González, Edgar Omar, Díaz-Ovalle, Christian O., Elaine, Elaine, Filiz, Özge, Homayoonfal, Mina, Jafari, Seid Mahdi, Karimidatsjerd, Atefeh, Kaymak Ertekin, Figen, Konar, Nevzat, Köprüalan Aydın, Özgün, Lenka, Maheswata, Malekjani, Narjes, Mofarahi, Masoud, Nyam, Kar Lin, Öner, Hayriye Beste, Palabiyik, Ibrahim, Sarkar, Debasis, Spaho, Nermina, Toker, Omer Said, Urošević, Ivan, Urošević, Tijana, Zahedinia, Sayna, Zolqadri, Roshanak, Žulj, Marin Mihaljević
Publikováno v:
In Mass Transfer Operations in the Food Industry 2025:xi-xii
Autor:
Mrvčić, Jasna, Trontel, Antonija, Čiča, Karla Hanousek, Vahčić, Nada, Nikićević, Ninoslav, Spaho, Nermina, Žulj, Marin Mihaljević, Brodski, Aleksandar, Jurak, Vesna, Krajnović, Mirela, Sahor, Renata, Vili, Vlasta Rubeša, Petrović, Renata, Stanzer, Damir
Publikováno v:
Glasnik Zastite Bilja; 2021, Vol. 44 Issue 6, p80-89, 10p
Publikováno v:
Glasnik Zastite Bilja; 2021, Vol. 44 Issue 6, p72-78, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maslov Bandić, Luna, Žulj, Marin Mihaljević, Fruk, Goran, Babojelić, Martina Skendrović, Jemrić, Tomislav, Jeromel, Ana
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Feb2019, Vol. 56 Issue 2, p599-606, 8p