Zobrazeno 1 - 10
of 185
pro vyhledávání: '"Živić M"'
Autor:
Stanić Marina, Živić M., Hadžibrahimović Mirzeta, Pajdić Aleksandra, Križak S., Žižić M., Zakrzewska Joanna
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 66, Iss 2, Pp 847-857 (2014)
The effects of long-term exposure (5 h) of Phycomyces blakesleeanus mycelium to 5 mM KCN on respiration and phosphate metabolites were tested. Exposure to cyanide, antimycin A and azide lead to a decrease in the activity of cyanide-sensitive respi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/117ddac69c134b4f9b0b81ee5fe154b8
Autor:
Živić Ivana, Živić M., Bjelanović Katarina, Spasić M., Rašković B., Stanković M., Marković Z.
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 66, Iss 2, Pp 877-887 (2014)
The effects of grains, pelleted and extruded feed on the fatty acid content in carp meat has not been examined yet. In this work, we present evidence that the high carbohydrate content in all three types of feed causes oleic acid to predominate in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92ede37ad66b47c1abcf711b1e2d2674
Autor:
Živić Ivana, Trbović Dejana, Živić M., Bjelanović Katarina, Marković Z.S., Stanković M., Marković Z.
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 65, Iss 4, Pp 1387-1396 (2013)
In order to examine how extruded and pelleted feed affects the fatty acid composition of carp meat and Chironomidae larvae, two-month-old carp specimens were set in two fishponds (L1 and L2). The fatty acid composition of extruded and pelleted fee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/001b0446b6824278ad73c2751eb39894
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 61, Iss 1, Pp 17-22 (2009)
The method of 31P NMR spectroscopy was used to investigate the effects of anoxia on Phycomyces blakesleeanus mycelium during development. The greatest changes were recorded in the PPc, NADH, and α-ATP signals. Decrease of PPc signal intensity is d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04b567a4166c4d758df5a454a6fbc0aa
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 61, Iss 3, Pp 483-492 (2009)
Trout farming poses an increasing threat to quality of the water of clean highland streams. Research of this problem has focused primarily on changes in physico-chemical composition of the water and structure of the river bottom, and less on the effe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10f7bcfdd67f442f9288c76ddfb3b6a2
Publikováno v:
In Renewable and Sustainable Energy Reviews September 2024 202
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.