Zobrazeno 1 - 10
of 234
pro vyhledávání: '"Žilavka"'
Autor:
Nino Rotim, Katica Crnjac
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja, Vol 46, Iss 6, Pp 86-94 (2023)
Uzgoj vinove loze i proizvodnja vina imaju dugu tradiciju na podneblju Hercegovine. Vremenom se u Hercegovini među mnoštvom vinskih kultivara lokalnog sortimenta svojom kakvoćom izdvojio kultivar Žilavka. Uz Žilavku se u hercegovačkim nasadima
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78434e67231649a68e33ed7018911be8
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nino Rotim, Katica Crnjac
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja, Vol 46, Iss 6, Pp 94-94 (2023)
The cultivation of vines and the production of wine have a long tradition in the region of Herzegovina. Over time, in Herzegovina, among the multitude of wine cultivars of the local assortment, the cultivar Žilavka stood out with its quality. Along
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/410f8f78286e4e3789634a85a593f02b
Autor:
Crnogorac, Ana1 (AUTHOR), Panno, Stefano2,3 (AUTHOR), Mandić, Ana4 (AUTHOR), Gašpar, Mladen1 (AUTHOR), Caruso, Andrea Giovanni2 (AUTHOR), Noris, Emanuela5 (AUTHOR), Davino, Salvatore2,5 (AUTHOR) salvatore.davino@unipa.it, Matić, Slavica5 (AUTHOR) salvatore.davino@unipa.it
Publikováno v:
PLoS ONE. 1/22/2021, Vol. 16 Issue 1, p1-20. 20p.
Autor:
Rotim, Nino, Crnjac, Katica
Publikováno v:
Glasnik Zastite Bilja; 2023, Vol. 46 Issue 6, p86-94, 9p
Publikováno v:
Bulletin of the Chemists & Technologists of Bosnia & Herzegovina / Glasnik Hemičara i Tehnologa Bosne i Hercegovine. Jun2015, Issue 44, p1-4. 4p.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Crnogorac, Stefano Panno, Ana Mandić, Mladen Gašpar, Andrea Giovanni Caruso, Emanuela Noris, Salvatore Davino, Slavica Matić
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 16, Iss 1, p e0245959 (2021)
The sanitary status of grapevines has not yet been considered sufficiently in vineyards throughout Bosnia and Herzegovina (BiH). An extensive survey of five major grapevine viruses in the country was carried out in 2019. A total of 630 samples from t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c231df545159443eb1f700c414b752d1
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 9, Iss 3, Pp 505-510 (2009)
Controlling skin contact conditions is vital to obtain high quality white wines and it has become a standard procedure in many white wine-production areas. The aim of this work was to investigate the changes in composition and sensory properties of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1dd3faba9c74ce58420b0bc9743041c
Autor:
Matić, Antonio
Rad se temelji na analizi senzornih i kemijskih svojstava vina ´Žilavka´ različitih proizvođača iz Mostarskog vinogorja, djela vinogradarske regije Hercegovina (BiH) te različitih godina berbe. Analizirano je ukupno 13 uzoraka vina ´Žilavka
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1fde5c8916e5c3ec9a55a66c5509342a
https://www.bib.irb.hr/1131285
https://www.bib.irb.hr/1131285