Zobrazeno 1 - 10
of 9 957
pro vyhledávání: '"żywność"'
ANTICIPATED FOOD EXPENDITURE ACCORDING TO PERSONALITY TRAITS DURING THE COVID-19 PANDEMIC IN POLAND.
Autor:
Zielińska-Chmielewska, Anna1 anna.zielinska@ue.poznan.pl, Mruk-Tomczak, Dobrosława1, Marks-Bielska, Renata2
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia. Jul-Sep2023, Vol. 22 Issue 3, p87-98. 12p.
Autor:
Piekut, Marlena1 Marlena.Piekut@pw.edu.pl
Publikováno v:
Handel Wewnêtrzny. 2018, Issue 1, p109-121. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Czarniecka-Skubina, Ewa1 ewa_czarniecka_skubina@sggw.pl, Pielak, Marlena1 marlenapielak@gmail.com
Publikováno v:
Zeszyty Naukowe Uczelni Vistula/ Vistula University Working Papers. may/jun2017, Vol. 54 Issue 3, p165-178. 14p.
Autor:
Grochowicz, Józef1, Fabisiak, Anna2
Publikováno v:
Zeszyty Naukowe Uczelni Vistula/ Vistula University Working Papers. 2018, Vol. 60 Issue 3, p143-153. 11p.
Autor:
Koskowski, Michał1 mkoskowski@sportinstytut.pl, Dominik, Piotr2 p.dominik@vistula.edu.pl
Publikováno v:
Zeszyty Naukowe Uczelni Vistula/ Vistula University Working Papers. may/jun2017, Vol. 54 Issue 3, p5-16. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Szynal, Kamila1 kampaciorek@gmail.com, Polaniak, Renata2, Górski, Michał1, Grajek, Mateusz3, Ciechowska, Karolina4, Grochowska-Niedworok, Elżbieta2
Publikováno v:
Advancements of Microbiology. 2021, Vol. 60 Issue 3, p223-230. 8p.
Autor:
Anna Jakubowicz-Bryx
Publikováno v:
Edukacja Elementarna w Teorii i Praktyce, Vol 15, Iss 4(58) (2020)
Tekst obejmuje problematykę zbilansowanej diety oraz zdrowej żyw- ności w perspektywie dziecka w młodszym wieku szkolnym. Słodycze, nadwaga, brak wiedzy na temat zbilansowanej diety i wiele innych czynników wpływa na nieprawidłowy rozwój. Zd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74f2967524584b2aba84af785d037a95