Zobrazeno 1 - 10
of 303
pro vyhledávání: '"Šuput D"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 15, Iss 1, Pp 1-10 (2022)
The highest-quality peaches [Prunus persica (L.) Batsch] are cultivated in areas with sunny summers, therefore the territory of the Autonomous Province of Vojvodina is a favourable region for their production. Peaches are usually consumed fresh, cann
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0080fda5bb0d41ccbc99819c345e1750
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 15, Iss 1, Pp 27-39 (2022)
Due to its nutritional and nutraceutical qualities, wild garlic (Allium ursinum L.) has great potential for use in the food and pharmaceutical industries. The availability of this plant is limited to the spring season, and it is perishable immediatel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e426b697fdba47db989ceeeed1b6eafb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Neuroscience Applied 2022 1 Supplement 2
Autor:
Zorc, M., Pleskovic, A., Djordjevic, M., Petrovic, D., Suput, D., Milutinovic, A., Pleskovic, R. Zorc
Publikováno v:
In JACC: Cardiovascular Interventions 26 February 2024 17(4) Supplement:S57-S57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šuput Danijela, Lončar Biljana, Hromiš Nevena, Popović Senka, Rakita Slađana, Spasevski Nedeljka
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 28, Iss 1, Pp 7-11 (2024)
The aim of this work was the activation of biopolymer material based on wild flax cake (Camelina Sativa) with eucalyptus and rosemary essential oils added in different concentrations (0.5%, 1% and 2%). The wild flax cake, left over after the cold pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b29c80fe86554d898322e7d7420d4e5b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.