Zobrazeno 1 - 10
of 338
pro vyhledávání: '"Štefuca, V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bláhová M; Faculty of Chemical and Food Technology, Institute of Biotechnology, Slovak University of Technology, Radlinského 9, 812 37 Bratislava, Slovakia., Štefuca V; Faculty of Chemical and Food Technology, Institute of Biotechnology, Slovak University of Technology, Radlinského 9, 812 37 Bratislava, Slovakia., Hronská H; Faculty of Chemical and Food Technology, Institute of Biotechnology, Slovak University of Technology, Radlinského 9, 812 37 Bratislava, Slovakia., Rosenberg M; Faculty of Chemical and Food Technology, Institute of Biotechnology, Slovak University of Technology, Radlinského 9, 812 37 Bratislava, Slovakia.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2023 Apr 06; Vol. 28 (7). Date of Electronic Publication: 2023 Apr 06.
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2006 566(1):11-18
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2005 1084(1):46-53
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 2001 56(2):459-466
Autor:
Štefuca, V., Polakovič, M.
Publikováno v:
In Progress in Biotechnology 2000 17:353-358
Publikováno v:
In Progress in Biotechnology 2000 17:151-155
Autor:
Varga V; Department of Molecular Biology, Faculty of Natural Sciences, Comenius University, Bratislava, Slovakia., Štefuca V; Institute of Biotechnology, Faculty of Food and Chemical Technology, Slovak University of Technology, Bratislava, Slovakia., Mihálová L; Institute of Biotechnology, Faculty of Food and Chemical Technology, Slovak University of Technology, Bratislava, Slovakia., Levarski Z; Department of Molecular Biology, Faculty of Natural Sciences, Comenius University, Bratislava, Slovakia.; Science Park of Comenius University, Bratislava, Slovakia., Struhárňanská E; Department of Molecular Biology, Faculty of Natural Sciences, Comenius University, Bratislava, Slovakia., Blaško J; Department of Analytical Chemistry, Faculty of Natural Sciences, Comenius University, Bratislava, Slovakia., Kubinec R; Department of Analytical Chemistry, Faculty of Natural Sciences, Comenius University, Bratislava, Slovakia., Farkaš P; Axxence Slovakia, s.r.o., Bratislava, Slovakia., Sitkey V; Axxence Slovakia, s.r.o., Bratislava, Slovakia., Turňa J; Department of Molecular Biology, Faculty of Natural Sciences, Comenius University, Bratislava, Slovakia.; Science Park of Comenius University, Bratislava, Slovakia., Rosenberg M; Institute of Biotechnology, Faculty of Food and Chemical Technology, Slovak University of Technology, Bratislava, Slovakia., Stuchlík S; Department of Molecular Biology, Faculty of Natural Sciences, Comenius University, Bratislava, Slovakia.; Science Park of Comenius University, Bratislava, Slovakia.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology [Front Microbiol] 2021 Jun 24; Vol. 12, pp. 684640. Date of Electronic Publication: 2021 Jun 24 (Print Publication: 2021).