Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Štafa, Anamarija"'
Autor:
Kim, Sang Yeob, Lopez-Vazquez, Carlos M., Curko, Josip, Matosic, Marin, Svetec, Ivan K., Štafa, Anamarija, Milligan, Chris, Herrera, Aridai, Maestre, Juan Pedro, Kinney, Kerry A., Brdjanovic, Damir, Garcia, Hector A.
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 1 June 2021 771
Autor:
Svetec Miklenić, Marina, Gatalica, Nikolina, Matanović, Angela, Žunar, Bojan, Štafa, Anamarija, Lisnić, Berislav, Svetec, Ivan Krešimir *
Publikováno v:
In DNA Repair June 2020 90
Autor:
Štafa, Anamarija, Miklenić, Marina, Žunar, Bojan, Lisnić, Berislav, Symington, Lorraine S., Svetec, Ivan-Krešimir
Publikováno v:
In DNA Repair October 2014 22:12-23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matanović, Angela, Svetec Miklenić, Marina, Štafa, Anamarija, Šantek, Božidar, Svetec, Ivan Krešimir
L-lactate and 2, 3-butanediol are important chemicals used in many industries. Lactate is industrially produced by lactic acid bacteria, while Klebsiella bacteria are considered for the production of 2, 3-butanediol. However, these bioprocesses have
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::52ed0ba80baa5b8c847586a1f9e6bc2d
https://www.bib.irb.hr/1222040
https://www.bib.irb.hr/1222040
Autor:
Svetec Miklenić, Marina, Matanović, Angela, Slišković, Ana, Štafa, Anamarija, Šantek, Božidar, Svetec, Ivan Krešimir
The term “non-conventional yeasts” refers to all yeast species other than Saccharomyces cerevisiae and Shizosaccharomyces pombe, the two species which are exceptionally well studied and widely utilized in biotechnological processes. In recent yea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::0c6bb0a9d1b5e55d0f51978a035e66ea
https://www.bib.irb.hr/1227206
https://www.bib.irb.hr/1227206
Autor:
Štafa, Anamarija, Matanović, Angela, Svetec Miklenić, Marina, Šantek, Božidar, Svetec, Ivan Krešimir
Gene targeting is a genetic technique that allows the modification of an endogenous gene by homologous recombination. It is achieved by the introduction of linear, non-replicative DNA fragments that should replace the homologous (targeted) sequence i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::ae4c265ae50c4cfb282e550ce0ebbb2d
https://www.bib.irb.hr/1226759
https://www.bib.irb.hr/1226759
Autor:
Štafa, Anamarija1, Žunar, Bojan1, Pranklin, Andrea1, Zandona, Antonio1, Svetec Miklenić, Marina1, Šantek, Božidar2, Krešimir Svetec, Ivan1 iksvetec@pbf.hr
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jan-Mar2019, Vol. 57 Issue 1, p5-16. 12p.
Publikováno v:
In DNA Repair 2009 8(3):383-389
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.