Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Špelić Karlo"'
Autor:
Matin Ana, Krička Tajana, Grubor Mateja, Jurišić Vanja, Majdak Tugomir, Špelić Karlo, Majdak Jurica, Matin Božidar, Jovičić Nives, Antonović Alan, Brandić Ivan
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 27, Iss 1, Pp 39-44 (2023)
At the beginning and during the development of civilization, natural sources were the only available source of energy. With the development of society and industry, they were replaced by intensive use of fossil fuels. Non-renewability and negative im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8eed4006b55a443c957988c2c15a87f6
Autor:
Špelić, Karlo1 (AUTHOR), Panjičko, Mario2 (AUTHOR), Zupančić, Gregor Drago2 (AUTHOR) gregor.zupancic@croteh.eu, Lončar, Anamarija2 (AUTHOR), Brandić, Ivan1 (AUTHOR), Tomić, Ivana1 (AUTHOR), Matin, Ana1 (AUTHOR), Krička, Tajana1 (AUTHOR), Jurišić, Vanja1 (AUTHOR)
Publikováno v:
GCB Bioenergy. May2024, Vol. 16 Issue 5, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja
Volume 45.
Issue 6.
Volume 45.
Issue 6.
Krumpir (Solanum tuberosum L.) je kroz povijest bio važan izvor hrane u svijetu. Kako bi se krumpir mogao koristiti kroz cijelu godinu potrebno je očuvati njegova fizikalna i kemijska svojstva doradom. U doradu krumpira pripada sušenje, čišćenj
Prilikom proizvodnje sjemena, u svrhu sprečavanja samozagrijavanja i propadanja sjemena, dorada predstavlja neizostavan korak. Dorada najčešće podrazumijeva posliježetveno čišćenje, sušenje i slično. Razlog tomu je činjenica kako prikuplje
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::5e4fb71887fc7223898fdebab6bb08c3
https://www.bib.irb.hr/1202349
https://www.bib.irb.hr/1202349
Proizvodnja temeljena na održivoj energiji obvezna je od stupanja na snagu Europskih direktiva kojima su zaključeni ciljevi smanjenja emisija štetnih plinova. Poljoprivredni potencijal korištenja biomase kao obnovljivog i održivog izvora energij
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::ae44ee5016e14149f494cd4775bd57b0
https://www.bib.irb.hr/1243062
https://www.bib.irb.hr/1243062