Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Špelić Karlo"'
Autor:
MATIN, Ana1, ŠPELIĆ, Karlo1, JURIŠIĆ, Vanja1, MATIN, Božidar2, GRUBOR, Mateja1, TOMIĆ, Ivana1, MAJDAK, Tugomir1, BRANDIĆ, Ivan1 ibrandic@agr.hr
Publikováno v:
Thermal Science. 2024, Vol. 28 Issue 6A, p4771-4780. 10p.
Autor:
Špelić, Karlo1 (AUTHOR), Panjičko, Mario2 (AUTHOR), Zupančić, Gregor Drago2 (AUTHOR) gregor.zupancic@croteh.eu, Lončar, Anamarija2 (AUTHOR), Brandić, Ivan1 (AUTHOR), Tomić, Ivana1 (AUTHOR), Matin, Ana1 (AUTHOR), Krička, Tajana1 (AUTHOR), Jurišić, Vanja1 (AUTHOR)
Publikováno v:
GCB Bioenergy. May2024, Vol. 16 Issue 5, p1-14. 14p.
Autor:
Matin Ana, Krička Tajana, Grubor Mateja, Jurišić Vanja, Majdak Tugomir, Špelić Karlo, Majdak Jurica, Matin Božidar, Jovičić Nives, Antonović Alan, Brandić Ivan
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 27, Iss 1, Pp 39-44 (2023)
At the beginning and during the development of civilization, natural sources were the only available source of energy. With the development of society and industry, they were replaced by intensive use of fossil fuels. Non-renewability and negative im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8eed4006b55a443c957988c2c15a87f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Zastite Bilja; 2024, Vol. 47 Issue 6, p32-39, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja
Volume 45.
Issue 6.
Volume 45.
Issue 6.
Krumpir (Solanum tuberosum L.) je kroz povijest bio važan izvor hrane u svijetu. Kako bi se krumpir mogao koristiti kroz cijelu godinu potrebno je očuvati njegova fizikalna i kemijska svojstva doradom. U doradu krumpira pripada sušenje, čišćenj