Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"Šoronja Simović Dragana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djordjević, Marijana, Djordjević, Miljana, Maravić, Nikola, Teofilović, Vesna, Šoronja-Simović, Dragana, Šereš, Zita
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2023 402
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zahorec, Jana1 (AUTHOR) jana.zahorec@uns.ac.rs, Šoronja-Simović, Dragana1 (AUTHOR) dragana@uns.ac.rs, Kocić-Tanackov, Sunčica1 (AUTHOR) suncicat@uns.ac.rs, Bulut, Sandra1 (AUTHOR) sbulut@uns.ac.rs, Martić, Nikola2 (AUTHOR) nikola.martic@mf.uns.ac.rs, Bijelić, Katarina3,4 (AUTHOR) katarina.bijelic@mf.uns.ac.rs, Božović, Danica1 (AUTHOR) danica_bozovic@live.com, Pavlić, Branimir1 (AUTHOR) bpavlic@uns.ac.rs
Publikováno v:
Separations (2297-8739). Sep2023, Vol. 10 Issue 9, p465. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vukić Milan S., Janić-Hajnal Elizabet P., Mastilović Jasna S., Vujadinović Dragan P., Ivanović Marko M., Šoronja-Simović Dragana M.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 74, Iss 1, Pp 37-49 (2020)
This paper presents relationship between the rheological properties of dough and individual polymer swelling properties in wheat flour mill streams. The swelling properties were measured by applying the Solvent Retention Capacities (SRC) tests. Signi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa7133c1ef854204a2d61115b3d8186a
Autor:
Šereš Zita I., Kiš Ferenc E., Šoronja-Simović Dragana M., Raspor Peter, Đorđević Marijana Z., Đorđević Miljana Z., Smole-Možina Sonja, Maravić Nikola R., Zahorec Jana J.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 45, Iss 2, Pp 159-168 (2018)
Healthy diet and development of proper dietary habits in adolescence combined with sufficient physical activity are recognized as the key factors of a long-term health. This study was conducted to gain an insight into the dietary habits, the frequenc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c91ce71879234ff79a0c48a058eba374
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.