Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Šojić Merkulov, D."'
Publikováno v:
In Catalysis Today 1 December 2023 424
Autor:
Jovanović D; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, University of Novi Sad Faculty of Sciences, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Bognár S; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, University of Novi Sad Faculty of Sciences, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Despotović V; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, University of Novi Sad Faculty of Sciences, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Finčur N; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, University of Novi Sad Faculty of Sciences, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Jakšić S; Scientific Veterinary Institute 'Novi Sad', Rumenački Put 20, 21000 Novi Sad, Serbia., Putnik P; Department of Food Technology, University North, Trg Dr. Žarka Dolinara 1, 48000 Koprivnica, Croatia., Deák C; Department of Applied and Environmental Chemistry, University of Szeged, Rerrich Béla Square 1, H-6720 Szeged, Hungary., Kozma G; Department of Applied and Environmental Chemistry, University of Szeged, Rerrich Béla Square 1, H-6720 Szeged, Hungary., Kordić B; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, University of Novi Sad Faculty of Sciences, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Šojić Merkulov D; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, University of Novi Sad Faculty of Sciences, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Aug 22; Vol. 13 (16). Date of Electronic Publication: 2024 Aug 22.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tot N; Technical College of Applied Sciences in Zrenjanin, Đorđa Stratimirovića 23, 23000 Zrenjanin, Serbia., Despotović V; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, University of Novi Sad Faculty of Sciences, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Panić S; Faculty of Technology, University of Novi Sad, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Kordić B; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, University of Novi Sad Faculty of Sciences, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Finčur N; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, University of Novi Sad Faculty of Sciences, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Prekodravac J; Department of Laboratory for Radiation Chemistry and Physics 'Gamma' 030, Vinča Institute of Nuclear Sciences, National Institute of the Republic of Serbia, University of Belgrade, 11080 Belgrade, Serbia., Jakimov D; Oncology Institute of Vojvodina, Faculty of Medicine, University of Novi Sad, Put Doktora Goldmana 4, 21204 Sremska Kamenica, Serbia., Putnik P; Department of Food Technology, University North, Trg dr. Žarka Dolinara 1, 48000 Koprivnica, Croatia., Abramović B; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, University of Novi Sad Faculty of Sciences, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Šojić Merkulov D; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, University of Novi Sad Faculty of Sciences, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia.
Publikováno v:
Materials (Basel, Switzerland) [Materials (Basel)] 2024 Mar 16; Vol. 17 (6). Date of Electronic Publication: 2024 Mar 16.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jagodić I; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Guth I; Department of Physics, Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovića 4, 21000 Novi Sad, Serbia., Lukić-Petrović S; Department of Physics, Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovića 4, 21000 Novi Sad, Serbia., Tamindžija D; Department of Biology and Ecology, Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovića 2, 21000 Novi Sad, Serbia., Šojić Merkulov D; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Finčur N; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Bognár S; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia., Putnik P; Department of Food Technology, University North, Trg dr. Žarka Dolinara 1, 48000 Koprivnica, Croatia., Banić N; Department of Chemistry, Biochemistry and Environmental Protection, Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Trg Dositeja Obradovića 3, 21000 Novi Sad, Serbia.
Publikováno v:
Nanomaterials (Basel, Switzerland) [Nanomaterials (Basel)] 2023 Jan 23; Vol. 13 (3). Date of Electronic Publication: 2023 Jan 23.