Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Šlosár, Miroslav"'
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šlosár Miroslav, Kopta Tomáš, Hegedűs Ondrej, Hegedűsová Alžbeta, Mezeyová Ivana, Timoracká Mária, Mezey Ján
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 32, Iss 2, Pp 351-362 (2020)
This study aimed to evaluate yield parameters, antioxidant activity (AOA), total polyphenol content (TPC) and total soluble solids (TSS) in beetroot cultivars with different flesh colours. Field experiments were established at the Slovak University o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9bdaaf67726e4f9aa461d02e901b9d1a
Autor:
Mezeyová Ivana, Hegedűsová Alžbeta, Hegedűs Ondrej, Vargová Andrea, Timoracká Mária, Šlosár Miroslav, Andrejiová Alena, Juríková Tünde, Mezey Ján
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 32, Iss 1, Pp 11-20 (2020)
The work aimed to determine the potential of selenium incorporation into seeds of selected species of Ocimum spp. after fortification with a foliar solution of sodium selenate at a concentration of 50 g Se · ha−1. In a 2-year trial, the selenium c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a6da6d8f79542dab12332444bcfc758
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 31, Iss 2, Pp 365-374 (2019)
The aim of this work was to evaluate the yield parameters (number of fruits per plant, total yield per plant and average fruit weight), level of ascorbic acid, and pungency (SHU units) of different genotypes of chilli pepper in protected cultivation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99248c178b21441fbbb04332a3c38373
Autor:
Mosnáčková, Katarína, Šlosár, Miroslav, Kollár, Jozef, Janigová, Ivica, Šišková, Alena, Chmela, Štefan, Sikorska, Wanda, Perďochová, Dagmara, Gálisová, Ivana, Alexy, Pavol, Chodák, Ivan, Mosnáček, Jaroslav
Publikováno v:
In European Polymer Journal May 2019 114:81-89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šlosár, Miroslav1 miroslav.slosar@uniag.sk, Hegedűsová, Alžbeta1 alzbeta.hegedusova@uniag.sk, Hegedűs, Ondrej2 hegeduso@ujs.sk, Mezeyová, Ivana1 ivana.mezeyova@uniag.sk, Farkaš, Ján1 jan.farkas@uniag.sk, Golian, Marcel1 marcel.golian@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2019, Vol. 13 Issue 1, p131-137. 7p.
Autor:
Šlosár, Miroslav1 Miroslav.slosar@uniag.sk, Mezeyová, Ivana1 ivana.mezeyova@uniag.sk, Hegedűsová, Alžbeta1 alzbeta.hegedusova@uniag.sk, Hegedűs, Ondrej2 hegeduso@ujs.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2018, Vol. 12 Issue 1, p91-98. 8p.