Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Škevin D"'
Autor:
Novotni, D., Ćurić, D., Galić, K., Škevin, D., Neđeral, S., Kraljić, K., Gabrić, D., Ježek, D.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2011 44(3):643-649
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2009 42(1):50-55
Autor:
Curic, D., Novotni, D., Skevin, D., Rosell, C.M., Collar, C., Le Bail, A., Colic-Baric, I., Gabric, D.
Publikováno v:
In Food Research International 2008 41(7):714-719
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The effect of storage conditions on the oxidative stability, phenol content and composition as well as on sensory properties of the virgin olive oil with the rosemary addition was studied. Samples were kept in the dark, at the room temperature during
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d873c8a15ae2a67c9de4d91269d8ad52
https://www.bib.irb.hr/333548
https://www.bib.irb.hr/333548
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Phospholipids are one of the minor constituents of vegetable oils, and are considered antioxidant synergists as they may regenerate phenol antioxidants and scavenge metal ions. They also have some physiological properties, such as liver and pancreas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4decedc5949931870def84af51da904d
https://www.bib.irb.hr/330197
https://www.bib.irb.hr/330197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.