Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Šimunek, Marina"'
Autor:
Režek Jambrak, Anet, Šimunek, Marina, Evačić, Silva, Markov, Ksenija, Smoljanić, Goran, Frece, Jadranka
Publikováno v:
In Ultrasonics February 2018 83:3-17
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies December 2017 44:202-211
Autor:
Jambrak, Anet Režek, Šimunek, Marina, Petrović, Marinko, Bedić, Helena, Herceg, Zoran, Juretić, Hrvoje
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry September 2017 38:783-793
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
BACKGROUND: The objective of this paper was to demonstrate application of quality function deployment in analysing effects of high power ultrasound on quality properties of apple juices and nectars. In order to develop a quality function deployment m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d24687d31d3a6b60db55b79a83f62006
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4719
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4719
Autor:
Šimunek, Marina1 simunek.marina@gmail.com, Evačić, Silva1
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Jul-Sep2009, Vol. 59 Issue 3, p209-216. 8p. 2 Charts, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šimunek, Marina1, Jambrak, Anet Režek2 arezek@pbf.hr, Petrović, Marinko3, Juretić, Hrvoje4, Major, Nikola2, Herceg, Zoran2, Hruškar, Mirjana2, Vukušić, Tomislava
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jan-Mar2013, Vol. 51 Issue 1, p101-111. 11p.
Autor:
Režek Jambrak, Anet, Šimunek, Marina, Evačić, Silva, Frece, Jadranka, Markov, Ksenija, Vukušić, Tomislava, Herceg, Zoran
Ultrasonication is a non‐thermal method in food processing that has the advantage of preserving fruit juices without causing the common side‐ effects associated with conventional heat treatments. Special attention was drawn to Alicyclobacillus ac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::d77886c4e02c93bb2ab1571fc84bdc6c
https://www.bib.irb.hr/788061
https://www.bib.irb.hr/788061