Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Šegec, Igor"'
Autor:
Rosso, Marinela, Širić, Ljiljana, Kraljik, Nikola, Bajtl Vladimir, Šegec, Igor, Marjanović Ksenija
Plućna rehabilitacija važan je dio sveobuhvatne rehabilitacije nakon totalne laringektomije, a zaštita donjih dišnih putova osnovna je metoda prevencije i liječenja plućnih simptoma i bolesti. Da bi se umanjio utjecaj izgubljene funkcije gornji
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::d236760f17ba6d13ad2d0f1f5516df6d
https://www.bib.irb.hr/1037092
https://www.bib.irb.hr/1037092
Autor:
Lukić, Marko, Šegec, Ana, Šegec, Igor, Pinotić, Ljerka, Pinotić, Krešimir, Atalić, Bruno, Šolić, Krešimir, Včev, Aleksandar
INTRODUCTION Antioxidant micronutrients are a heterogeneous group of different molecules (vitamins A, C and E, coenzyme Q, glucose, ubiquinon, bilirubine, urates, flavonoids, some amino-acids and certain peptides) which have in common a functional po
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::6d76fc633c38a09c2fb71b794f4fcca6
https://www.bib.irb.hr/1092346
https://www.bib.irb.hr/1092346
Autor:
Lukić, Marko, Šegec, Ana, Šegec, Igor, Pinotić, Ljerka, Milas Ahić, Jasminka, Gmajnić, Rudika, Pinotić, Krešimir, Včev, Aleksandar
Publikováno v:
Collegium antropologicum
Volume 34 supplement 1
Issue 1
Volume 34 supplement 1
Issue 1
This study was aimed at monitoring and controlling of body weight in children with diagnosis of celiac disease when established and after introducing gluten-free diet. Prospective clinical study included 42 children with celiac disease whose body wei
Gluten-sensitive enteropathy or celiac disease is the most common gastroenterologic autoimmune disease which is characterized by intolerance to gluten, protein that is found in wheat, barley, rye and often in oat. It is usually found in infants, betw
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::89a06012709e43e079d5bacdd9119db0
https://www.bib.irb.hr/369289
https://www.bib.irb.hr/369289
Glutenska enteropatija ili celijakija je najčešća kronična gastroenterološka autoimuna bolest koju karakterizira nepodnošljivost organizma na gluten bjelančevinu pšenice, ječma, raži, a često i zobi. Obično se javlja kod dojenčadi, izme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::ee502f88f509c08fb87b479420cdf8b6
https://www.bib.irb.hr/327195
https://www.bib.irb.hr/327195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosso, Marinela, Širić, Ljiljana, Tićac, Robert, Starčević, Radan, Šegec, Igor, Kraljik, Nikola
Publikováno v:
Collegium Antropologicum; Nov2012 Supplement 2, Vol. 36, p115-118, 4p