Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Šabanović, M."'
Publikováno v:
Biologica Nyssana, Vol 5, Iss 2, Pp 75-82 (2014)
30 individuals from each population of the Fragaria vesca in the fruiting phenophase were collected in the ecologically different habitats. Morphological variation was investigated using 10 populations and 300 individuals. All specimens were proper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/705e3fb11cfe4ff78cec6e69da5d0f1f
Autor:
Yamagata, T, Kahn, MC, Prius-Mengual, J, Meijer, E, Šabanović, M, Guillaumin, MCC, van der Vinne, V, Huang, Y-G, McKillop, LE, Jagannath, A, Peirson, SN, Mann, EO, Foster, RG, Vyazovskiy, VV
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America
Significance Our current understanding of how sleep is regulated is based upon the model of sleep homeostasis, which defines a variable called Process S as a measure of sleep need, and a so-called “flip-flop” model of state switching, which build
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šubarić, D., Miličević, D., Pašalić, H., Aljić, M., Babić, J., Šabanović, M., Begić-Akagić, A.
Enzimsko posmeđivanje predstavlja negativnu pojavu pri preradi voća i povrća tijekom koje dolazi do promjene senzorskih svojstava i nutritivne vrijednosti proizvoda. Glavni enzim uključen u reakciju posmeđivanja je polifenol-oksidaza (PPO ; 1.1.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::3a77d5ed30f012e5a03a66a674c22919
https://www.bib.irb.hr/403495
https://www.bib.irb.hr/403495
Autor:
Šubarić, D, Miličević, D., Pašalić, H., Aljić, M., Babić, J., Šabanović, M., Begić-Akagić, A.
Enzimsko posmeđivanje predstavlja negativnu pojavu pri preradi voća i povrća tijekom koje dolazi do promjene senzorskih svojstava i nutritivne vrijednosti proizvoda. Glavni enzim uključen u reakciju posmeđivanja je polifenol-oksidaza (PPO ; 1.1.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::daa20d6930bfc1d7f1784951cd3d2ebf
https://www.bib.irb.hr/420176
https://www.bib.irb.hr/420176
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.