Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"ŠKEVIN, Dubravka"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BRČIĆ, Marina, POSPIŠIL, Milan, POSPIŠIL, Ana, KRALJIĆ, Klara, OBRANOVIĆ, Marko, ŠKEVIN, Dubravka
Publikováno v:
Acta Agriculturae Slovenica; Mar2024, Vol. 120 Issue 1, p1-9, 9p
Publikováno v:
Nutraceuticals (1661-3821); Mar2024, Vol. 4 Issue 1, p94-103, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kraljić, Klara, Škevin, Dubravka, Barišić, Lidija, Kovačević, Monika, Obranović, Marko, Jurčević, Ivana
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2015 187:236-242
Autor:
Kraljić, Klara, Jukić Špika, Maja, Filipan, Katarina, Smajić, Edina, Tokić, Mia, Balbino, Sandra, Obranović, Marko, Žanetić, Mirella, Ivanov , Mia, Herceg, Zoran, Stuparević, Igor, Majetić Germek , Valerija, Škevin , Dubravka
The nutritional quality and sensory properties of virgin olive oils (VOO) are strongly influenced by a complex endogenous enzyme system. The activity of these enzymes can be influenced by the process conditions during oil production. The aim of the p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::c388c30643b0fb9dd8a36ace46849de3
https://www.bib.irb.hr/1265598
https://www.bib.irb.hr/1265598
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.