Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"ŠIPOVAC, MILICA"'
Enamel incremental markings in the deciduous teeth of children from the Early Bronze and modern ages
Publikováno v:
In Archives of Oral Biology April 2023 148
Autor:
Blagojević Duška, Pavlović-Trifunović Ljubica, Šipovac Milica, Nešković Isidora, Vujkov Sanja, Petrović Bojan
Publikováno v:
Srpski Arhiv za Celokupno Lekarstvo, Vol 147, Iss 3-4, Pp 148-151 (2019)
Introduction/Objective. An important moment in oral health care and preventive dentistry is the first dental visit, recommended to be undertaken between the child’s sixth and 12th month of life. Worldwide evidence shows a considerable delay. This s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ad05e302bbc4e5cbd992018cd4f5aae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Petrović, Bojan, Kojić, Sanja, Perić, Tamara, Šipovac, Milica, Lazarević, Jovana, Stefanović, Sofija, Stojanović, Goran
Purpose: The purpose of this study was to quantify the elastic properties and evaluate microscopical features of raw and boiled metatarsal bovine bone. Methods: The elastic modulus, hardness and microscopic surface of raw and cooked bovine metatarsal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::96b2751196e7ac88950d8a8869ce548a
Autor:
Petrovic, Bojan B., Kojić, Sanja, Perić, Tamara O., Šipovac, Milica, Lazarević, Jovana, Stefanović, Sofija, Stojanović, Goran
Publikováno v:
Acta of Bioengineering and Biomechanics
Acta of Bioengineering & Biomechanics
Acta of Bioengineering & Biomechanics
Purpose: The purpose of this study was to quantify the elastic properties and evaluate microscopical features of raw and boiled metatarsal bovine bone. Methods: The elastic modulus, hardness and microscopic surface of raw and cooked bovine metatarsal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::85ac3c1d267eb565f4d9a3f52b1b9160
Autor:
Vučinić, Staša, Petrović, Bojan, Kojić, Sanja, Šipovac, Milica, Stefanović, Sofija, Stojanović, Goran
Publikováno v:
5th International Conference IcETRAN 2018 (IcETRAN)-Book of Proceedings
5th International Conference IcETRAN 2018 (IcETRAN)
5th International Conference IcETRAN 2018 (IcETRAN)
The physical properties of bone tissue have been investigated at different levels, macro, micro and nano scale. The aim of this study was to assess the influence of two specimen preparation techniques and six nanoindentation protocols on modulus and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2cf4e70763a25cf21073a8035c9ee033
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.