Zobrazeno 1 - 10
of 713
pro vyhledávání: '"Şumnu G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cahyana Y; Department of Food Technology, Faculty of Agroindustrial Technology, University of Padjadjaran, Sumedang 45363, Jawa Barat, Indonesia. Electronic address: y.cahyana@unpad.ac.id., Annisa NDN; Department of Food Technology, Faculty of Agroindustrial Technology, University of Padjadjaran, Sumedang 45363, Jawa Barat, Indonesia., Khoerunnisa TK; Department of Food Technology, Faculty of Agroindustrial Technology, University of Padjadjaran, Sumedang 45363, Jawa Barat, Indonesia., Sulastri S; Department of Food Technology, Faculty of Agroindustrial Technology, University of Padjadjaran, Sumedang 45363, Jawa Barat, Indonesia., Marta H; Department of Food Technology, Faculty of Agroindustrial Technology, University of Padjadjaran, Sumedang 45363, Jawa Barat, Indonesia., Rialita T; Department of Food Technology, Faculty of Agroindustrial Technology, University of Padjadjaran, Sumedang 45363, Jawa Barat, Indonesia., Yuliana T; Department of Food Technology, Faculty of Agroindustrial Technology, University of Padjadjaran, Sumedang 45363, Jawa Barat, Indonesia., Aït-Kaddour A; Department of Food Technology, Faculty of Agroindustrial Technology, University of Padjadjaran, Sumedang 45363, Jawa Barat, Indonesia; VetAgro Sup, INRAE (National Institute for Agriculture, Food, and Environment), Université Clermont-Auvergne, 63370 Lempdes, France., Şumnu G; Department of Food Engineering, Middle East Technical University, 06800 Ankara, Turkey.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2024 Feb; Vol. 258 (Pt 1), pp. 128771. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 14.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 92(3):339-344
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing 2005 83(1):1-5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.