Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Ştef, Ducu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heghedűş-Mîndru Ramona Cristina, Heghedűş-Mîndru Gabriel, Negera Petru, Şumălan Radu, Negrea Adina, Ştef Ducu
Publikováno v:
Annals of Agricultural and Environmental Medicine, Vol 21, Iss 872203, Pp 98-105 (2014)
This study aimed at evaluating various fruit samples using atomic absorption spectrometry method, the content in mineral elements, macroelements (Na, K, Ca, Mg) and microelements (Cr, Cu, Mn, Fe, Cd , Pb, Zn, Co and Ni). Fruit samples were taken from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a988b9f99211437b99a06c8313019889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Drugă, Mărioara, Moldovan, Camelia, Dumbravă, Delia-Gabriela, Velciov, Ariana-Bianca, Ştef, Ducu-Sandu
Publikováno v:
Journal of Agroalimentary Processes & Technologies; 2021, Vol. 27 Issue 4, p437-445, 9p