Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Şeker, Pınar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seker, Onur, Akbas, Bulent, Seker, Pinar Toru, Faytarouni, Mahmoud, Shen, Jay, Mahamid, Mustafa
Publikováno v:
In Journal of Constructional Steel Research October 2017 137:211-227
Autor:
Shen, Jay, Seker, Onur, Akbas, Bulent, Seker, Pinar, Momenzadeh, Seyedbabak, Faytarouni, Mahmoud
Publikováno v:
In Engineering Structures 15 June 2017 141:461-481
Publikováno v:
Revista Cientifica de la Facultade de Veterinaria; 2024, Vol. 34 Issue 1, p1-8, 8p
Autor:
GÜLER, Hakan1, ŞEKER, Pınar2, KÖSEMAN, Abdurrahman3 abdurrahman.koseman@ozal.edu.tr, ŞEKER, İbrahim4
Publikováno v:
Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University / Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 2021, Vol. 18 Issue 3, p173-181. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 5, Issue: 3 149-158
Journal of Istanbul Veterinary Sciences
Journal of Istanbul Veterinary Sciences
The aim of this study is to determine the opinions of university students on the consumption of milk and dairy products within the scope of animal welfare. The research was carried out with 361 randomly selected students from Samsun Ondokuz Mayıs Un
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::1452f18e0e9dcc644bb98c18a9e3b261
https://dergipark.org.tr/tr/pub/http-www-jivs-net/issue/65558/993653
https://dergipark.org.tr/tr/pub/http-www-jivs-net/issue/65558/993653
Publikováno v:
Revista Cientifica de la Facultade de Veterinaria; 2023, Vol. 33 Issue 1, p1-7, 7p
Publikováno v:
Volume: 18, Issue: 3 173-181
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
The present study was conducted to investigate the milk and dairy product consumption of 361 randomly selected students from Ondokuz Mayıs University (OMU) through a questionnaire form applied through face-to-face interviews in the province of Samsu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::e401df376264d90686450fbb3c60819f
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ercivet/issue/66011/1015790
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ercivet/issue/66011/1015790
Publikováno v:
Manas Journal of Agriculture Veterinary & Life Sciences; 2022, Vol. 12 Issue 1, p68-80, 13p