Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Şamli, Hasan Ersin"'
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. Sep2021, Vol. 11 Issue 3, p2446-2455. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 15, Issue: 2 73-77
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Bu çalışmada, larva dönemindeki un kurdu (Tenebrio molitor), buffalo kurdu (Alphitobius diaperinus) ve morio kurdunun (Zophobas morio) temel besin madde içerikleri ile yağ asidi metil ester kompozisyonunun gaz kromotografik yöntemlerle incelen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f0d0d900bd7a0cd1240b9bb556529abd
https://hdl.handle.net/20.500.11776/2762
https://hdl.handle.net/20.500.11776/2762
Publikováno v:
Volume: 21, Issue: 2 246-263
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Artan dünya nüfusunun gıda ihtiyacını karşılamak günümüzün en önemliküresel sorunlarından biri durumundadır. Söz konusu ihtiyacın önümüzdekiyıllarda çok daha ciddi boyutlara ulaşacağı ve bu noktada radikal önlemleralınması
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::44d8b737394a9e48e38cd3e439be6f4d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ksutarimdoga/issue/36752/419327
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ksutarimdoga/issue/36752/419327
Publikováno v:
Volume: 21, Issue: 2 167-174
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
The aim of the study isto find a correlation between microbial and chemical composition of silageduring the feed-out phase and some easily measurable parameters to enabletechnicians and farmers to quantify the extent of aerobic deterioration at thefa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::92659f058b83fc7e67c22ab03dc32998
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ksutarimdoga/issue/36752/419305
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ksutarimdoga/issue/36752/419305
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Şamli, Hasan Ersin
vn ÖZET Buğday, kanatlı beslemede protein ve enerji kaynağı olarak kullanılan en önemli yem hammaddelerinden biridir. Bu çalışmada Nişasta Olmayan Polisakkaritleri (NOP) hidrolize edici enzimlerin buğdaya dayalı yumurta tavuğu rasyonlar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::a7ff2c114011839985507c2114fdd3fd
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/505259
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/505259
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.