Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Şakalar, Ergün"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2017 225:167-174
Autor:
Şakalar, Ergün, Mol, Sühendan
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2015 182:150-155
Autor:
Şakalar, Ergün
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2013 141(2):718-722
Autor:
Şakalar, Ergün, Abasıyanık, M. Fatih
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2012 130(4):1050-1054
Autor:
Kaynak, Ahmet1, Şakalar, Ergün1
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Aug2016, Vol. 36 Issue 3, p375-382. 8p.
Autor:
Şakalar, Ergün1 (AUTHOR) ersakalar@gmail.com, Kaynak, Ahmet1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2016, Vol. 19 Issue 1, p31-40. 10p. 1 Black and White Photograph, 1 Chart, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Şakalar, Ergün
Bu çalışmada ışınlanmış balıketlerinin ışınlanıp ışınlanmadığını ve balıketine ne kadar ışınlama yapıldığını tahmin edebilen metodolojilerin geliştirilmesi amacı ile RAPD ve real-time PCR teknikleri kullanılmıştır.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::216beda73b76f2acecebeda80e359952
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/151050
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/151050
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.