Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"ŞAHAR, Umut"'
Publikováno v:
In BBA - Proteins and Proteomics February 2021 1869(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 69, Iss 2, Pp 369-378 (2017)
Sialic acids mainly occur as components on cell surface glycoproteins and glycolipids. They play a major role in the chemical and biological diversity of glycoconjugates. Although sialic acids exhibit great structural variability in vertebrates, g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52befb8c597642d785c925724ced662d
Publikováno v:
In Fish and Shellfish Immunology January 2014 36(1):181-186
Autor:
ŞAHAR, Umut
Publikováno v:
Volume: 18, Issue: 3 303-308
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Celal Bayar University Journal of Science
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Celal Bayar University Journal of Science
Oligosaccharides from regular milk and lactose-free milk were analyzed by Electrospray Ionization interface coupled with Ion Trap Mass Spectrometry (IT-MS). The negative mode mass spectrometry of sugar compositions was obtained either by direct infus
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Şahar, Umut, Korkut, Sezen, Aydemir, Selahaddin, Akçalı, Ömer, Gökçay, Deniz, Çeltik, Mustafa, Khalilov, Javid, Özkal, Sermin
Özet:Omurganın derin enfeksiyonları uzun süreli ve zorlu tedavi süreçlerinden dolayı korkutucudurlar. Lokal vankomisin, derin omurga enfeksiyonlarının tedavisinde yaygın kullanılan yöntemdir. Yaygın olmasına rağmen lokal vankomisinin s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2605::d49fe428ccc2a88ca4ec96d8de1183ec
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/f2b35c09-83f2-4ce0-8a50-21aea5e437d7/oai
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/f2b35c09-83f2-4ce0-8a50-21aea5e437d7/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Feb2023, Vol. 17 Issue 1, p264-277, 14p