Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"ŞAHİN, Seyda"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antibiotics (2079-6382); Jan2024, Vol. 13 Issue 1, p14, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University / Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 2020, Vol. 17 Issue 1, p22-27. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Şahin, Seyda
Gıda kaynaklı enfeksiyonların ve intoksikasyonların küresel çapta halk sağlığını tehdit eden bir sorun haline gelmesi nedeniyle gıda güvenliğinin sağlanmasında gıda üretim zincirinin çiftlikten sofraya kadar olan her aşamasında k
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3104::e0218624675cc97c6aa8e97e37239af2
https://hdl.handle.net/20.500.12418/13428
https://hdl.handle.net/20.500.12418/13428
Autor:
Şahin, Seyda
Polisiklik aromatik hidrokarbonlar (PAH), gıda ve çevre kontaminantları arasında yer alan, iki veya daha fazla aromatik halka içeren organik bileşikler olarak tanımlanmaktadır. PAH bileşikleri gıdaların yüksek sıcaklıklarda pişirilmesi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3104::3a283e6405841a0c53162b60036ea049
https://hdl.handle.net/20.500.12418/13426
https://hdl.handle.net/20.500.12418/13426
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Arıcılık, dünyada ve Türkiye’de yaygın olarak yapılan, ekonomik yönden getirisi olan tarımsal bir faaliyettir. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; 2019 yılı dünya bal üretimi 1.852.598 ton, kovan sayısı 90.116 (bin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::152490d270d034b18cc751a82a0bce81
https://hdl.handle.net/20.500.12418/12952
https://hdl.handle.net/20.500.12418/12952