Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"ŞİMŞEK, Atilla"'
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 3, p421-438. 18p.
Autor:
TURAN, Emre1, ŞİMŞEK, Atilla1 atillasimsek62@yahoo.com
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2022, Vol. 47 Issue 6, p980-991. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Turan, Emre1 (AUTHOR) emreturan@odu.edu.tr, Şimşek, Atilla1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2022, Vol. 46 Issue 2, p1-17. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 48, Issue: 1 185-198
The Journal of Food
Gıda
The Journal of Food
Gıda
Bu araştırmada, Tombul çeşidinden işlenen içilebilir fındık sütüne (HM) %20, 40 ve %60 oranında kuşburnu (Rosa canina L.) (R) ve çilek (Fragaria sp.) (S) pulpları ilave edilmiş, Vit-C kaynağı olarak ve fizikokimyasal değişiklikleri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::e8d8c9153a051f7e4bf889c170f7d562
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/73994/1212182
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/73994/1212182
Autor:
TURAN, Emre, ŞİMŞEK, Atilla
Publikováno v:
Volume: 47, Issue: 6 980-991
The Journal of Food
Gıda
The Journal of Food
Gıda
This study aims were to evaluate the effects of using different concentrations (10%, 15%, 20%) of black garlic (BG) as an alternative to fresh garlic on the physicochemical, antioxidant, textural and sensory properties of pastırma cemen paste (CP),
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::abe1b2718e47392c8756d7034d1c4e3d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/73077/1122192
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/73077/1122192