Zobrazeno 1 - 10
of 715
pro vyhledávání: '"œnological tannins"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniela Fracassetti, Alberto Saligari, Natalia Messina, Rebecca Bodon, Stefania Mazzini, Gigliola Borgonovo, Antonio Tirelli
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100218- (2023)
The characterization in terms of phenolics, antioxidant capacity and oxygen consumption rate (OCR) was carried out for 15 commercial oenological tannins of different origin. A NMR approach was used to evaluate their average molecular weight, and thei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c14b04ca75fd435292d4afe4db4b6bc5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2023 404 Part A
Autor:
Paissoni, Maria Alessandra, Bitelli, Giovanni, Vilanova, Mar, Montanini, Carlo, Río Segade, Susana, Rolle, Luca, Giacosa, Simone
Publikováno v:
In Food Research International July 2022 157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maëlys Puyo, Scott Simonin, Géraldine Klein, Vanessa David-Vaizant, Natalia Quijada-Morín, Hervé Alexandre, Raphaëlle Tourdot-Maréchal
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 735 (2023)
Although bioprotection is now recognised as an alternative to SO2 for limiting microbial spoilage, it does not guarantee protection against oxidation. This limits its application, more specifically for rosé winemaking. Oenological tannins present an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d61d4f3652d44044b7e35f42e1530a5d
Autor:
Pittari, Elisabetta, Piombino, Paola, Andriot, Isabelle, Cheynier, Véronique, Cordelle, Sylvie, Feron, Gilles, Gourrat, Karine, Le Quéré, Jean-Luc, Meudec, Emmanuelle, Moio, Luigi, Neiers, Fabrice, Schlich, Pascal, Canon, Francis
Publikováno v:
In Food Chemistry September 2021