Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"Łukasik, Renata"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 18, p2950, 9p
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 64, Iss 4, Pp 543-547 (2020)
Snail eggs can be the raw material for the production of a caviar substitute. The substitute varies from the original in caloric value and nutrient content which determine the nutritional value of every foodstuff. The present study aimed to determine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45f38bbf9a534aa69019c2907a0d1590
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 62, Iss 2, Pp 145-149 (2018)
The purpose of this study was to determine the microbiological quality of food fish and its safety for consumers.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32b6030b4078458daaa4abd8aa81e320
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2020, Vol. 23 Issue 1, p1941-1950. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.