Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Łuczyńska, Joanna"'
Publikováno v:
Fisheries & Aquatic Life, Vol 31, Iss 4, Pp 186-197 (2023)
Northern pike (Esox lucius L.) is one of the fish species whose production in freshwater aquaculture may increase in the next few years. One method of producing this species is to create monosex stocks of pike, as females grow faster, mature later an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1527f8ada3ca4ac2a75d54863828c0a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Korzekwa, Karol, Gomułka, Piotr, Nowosad, Joanna, Kucharczyk, Daria J., Targońska, Katarzyna, Czarkowski, Tomasz K., Żarski, Daniel, Horváth, Laszlo, Müller, Tamas, Kujawa, Roman, Łuczyński, Marek J., Łuczyńska, Joanna, Abdel-Latif, Hany M.R., Kucharczyk, Dariusz
Publikováno v:
In Aquaculture Reports August 2022 25
Autor:
Nowosad, Joanna, Sieszputowska, Justyna, Kucharczyk, Dariusz, Łuczyńska, Joanna, Sikora, Mateusz, Kujawa, Roman
Publikováno v:
In Marine Environmental Research June 2019 148:75-80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archives of Polish Fisheries; December 2023, Vol. 31 Issue: 4 p186-197, 12p
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 60, Iss 1, Pp 43-47 (2016)
Introduction: The study examined the concentration of total mercury and correlation coefficients between fish size or FCF (condition factor) and the content of Hg in muscle tissue of six freshwater fish: bream (Abramis brama L.), roach (Rutilus rutil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93935518584f41f0b4f01910c5402353
Autor:
PASZCZYK, BEATA1 paszczyk@uwm.edu.pl, ŁUCZYŃSKA, JOANNA1
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2020, Vol. 38 Issue 2, p109-114. 6p.
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. 2020, Vol. 70 Issue 1, p59-70. 12p.